⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

Ce-ar fi daca...

Share/Bookmark


Ce-ar fi daca toate organizatiile si uniunile tataresti crimeene din lumea intreaga ar cadea de comun acord asupra unui "pasaport" tipizat si l-ar acorda tuturor membrilor. Astfel toti tatarii crimeeni ar beneficia de un pasaport onorific pe care sa scrie Republica Tatara Crimeea - QIRIM TATAR CUMURIYETI / CRIMEAN TATAR REPUBLIC- care sa contina:
1. prima pagina stema "Tarak tamga" si imnul "Ant Etkenmen";
2. a doua pagina: fotografia, numele, data si locul nasterii precum si apartenenta la natiunea tatara
3. a treia pagina, la rubrica "vize", ar figura o singura "viza" insotita de steagul tarii de rezidenta si/sau in care s-a nascut.

Daca cineva de la uniunea noastra citeste aici, ar putea sa propuna asta, pentru ca dupa parerea mea ar fi un demers ce si-ar merita toti banii, nu ar fi nici costisitor, mai ales ca deja coperta este conceputa ;) Uniunea ar putea acorda sprijinul tehnic si sa suporte o parte din cheltuieli iar cealalta parte sa fie platita de fiecare beneficiar al "pasaportului".
Imaginati-va doar impactul pe care l-ar avea in randul comunitatii...

1 comentarii:

Attila spunea...

Idee exceptianala.

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE SUNT SUPUSE MODERARII INAINTE DE PUBLICARE!
COMENTARIILE "ANONIM" NU VOR FI PUBLICATE!