⇒⇐ MEN TATARMAN TATARMAN, DUNYAĞA QOL ATARMAN, YAMANLIQTAN QAȘARMAN, YAQȘILIQMAN YAȘARMAN, QAYDA BARSAM AYTARMAN, MEN TATARMAN TATARMAN!⇐⇐********* Qoș keldĭnĭz saypamĭzğa! Qapımız așıq törĭmĭz boș!

UDTTMR inventeaza prietenia tataro-chineza !

0 comentarii
Share/Bookmark
Uniunea (UDTTMR), anunta azi cu surle si trambite recenta nascocire, prietenia tataro-chineza, prin musulmanii din China! Nu am putut trece cu vederea ca in ultimul timp Uniunea a curtat consulatul chinez iar asta vad ca a dat roade azi, cand o delegatie musulmana din China i-a vizitat. Bineinteles, precum era de asteptat si banuiam, totul se va rezuma la un alîș-veriș si probabil ca din China vor sosi containere, pentru bunastarea unor anumiti oameni de afaceri. Nimic rau in asta, daca acestia vor lasa sa le pice printre degete si niste maruntis pentru comunitate, ca tot au folosit puntea UDTTMR.
Insa alt aspect am vrut sa subliniez prin aceasta postare! Chinezii nu sunt prietenii tatarilor, cu atat mai putin al musulmanilor din China, si in special al uygurilor! Musulmanii din China sunt considerati teroristi, uygurii sunt suprimati si terorizati, sunt omorati pe strada, libertatea religioasa nu exista! Uygurii sunt judecati de tribunale chineze si executati in procese fabricate! Pentru a creea "teroristi", si pentru ca "teroristilor" nu li se acorda compatimire internationala!



"Hong Changyou, vicepreședinte al Asociației Islamice din China" O facatura mare cat China! De cand musulmanii au nume chinezesti? Un chinez conduce Asociatia Islamica din China? Chiar am ajuns sa ii credem acum si pe chinezi? Intr-o tara unde traiesc milioane de musulmani, cel putin 10 milioane fiind doar uygurii, vicele e chinez? Si noi facem propaganda in Romania acestor aberatii?


 Si noi ce facem la urma urmei aici in Romania?! Dupa ce nu am ridicat un deget pentru Crimeea, ne-am ignorat cu nesimtire fratii de sange, acum ne facem frate cu chinezul facandu-le cartile prin Europa?! Ce urmeaza? Maine poimaine mergem cu o delegatie la Putin sa ii propunem o mica afacere, transport tatari spre Siberia?!

Mai exista ceva sfant pentru noi?! Ne prostituam sufletul, ne vindem interesul national si fratii!! Vizionati mai jos cateva clipuri ce vin in sustinerea spuselor mele, clipuri despre "libertatea" chineza acordata musulmanilor!
Libertate Uyguristanului!